سازمان فرهنگی ورزشی ارومیه

اخبار

اخبار و رویداد ها

توسعه "شبکه اجتماعی مدافعان سلامت" با استفاده از تسهیلات کرونایی صندوق نوآوری

یکی از شرکت‌های دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به توسعه یک شبکه اجتماعی ویژه متخصصان علوم پزشکی شد که در آن متخصصان این حوزه ضمن دریافت جدیدترین آموزش‌ها و تجربه‌های جهانی در راستای مقابله با ویروس کرونا، با یکدیگر تعامل برقرار کرده و قادر به بیان تجربه‌های خود در زمینه مواجهه با این ویروس در قالب‌هایی همچون ویدئو، پادکست و متن هستند.

  • 24 فروردین 1399
  • نویسنده: admin
  • تعداد نمایش ها: 2277
  • 0 نظرات
توسعه "شبکه اجتماعی مدافعان سلامت" با استفاده از تسهیلات کرونایی صندوق نوآوری

به گزارش  ارتباطات سازمان فرهنگی، اجتماعی  و ورزشی شهرداری ارومیه،سید عباس متولیان رئیس هیات مدیره یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به راه اندازی و توسعه شبکه اجتماعی ویژه متخصصان حوزه علوم پزشکی، گفت: این شبکه اجتماعی با عنوان "تریتا اَپ"( Tritapp)  برای متخصصانی از حوزه‎‌های مختلف علوم پزشکی چون پرستاری، دندانپزشکی و رشته‌های دیگر پزشکی تشکیل راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه افراد متقاضی برای ورود به این شبکه اجتماعی لازم است مدرکی دال بر تخصص خود ارائه کنند، ادامه داد: هدف اصلی از راه‌اندازی و توسعه این شبکه اجتماعی ارائه آموزش‌، بحث‌های پرسش و پاسخ میان علوم پزشکی متخصصان و تعاملات آنها است.

متولیان با تاکید بر اینکه این شبکه اجتماعی همه نیازهای جامعه پزشکی از کلاس‌ها و آموزش تا تعاملات میان آنها را پوشش می‌دهد، اظهار کرد: این شبکه علاوه بر متخصصان ایرانی، متخصصان کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا را هم دربرمی‌گیرد و با توجه به شیوع بیماری ناشی از کرونا ویروس در افغانستان، کاربرانی از این کشور در این سامانه به منظور تبادل نظر عضویت دارند ضمن اینکه بخاطر برپایی برخی سمینارها کاربرانی از عراق و برخی کشورها نیز در این سامانه حاضر هستند.

وی با بیان اینکه برخی از پزشکان ایرانی مقیم سایر کشورها از جمله آمریکا، فرانسه و نروژ به عضویت این شبکه اجتماعی درآمده‌اند؛ یادآور شد: در حال حاضر بیش از 4 هزار متخصص در این شبکه عضویت دارند. متولیان در ادامه با اشاره به طرح‌های دیگر این شرکت در حوزه علوم پزشکی گفت: پس از شیوع کرونا در ایران ما برای ایجاد تعاملات بیشتر در متخصصان حوزه پزشکی نیاز به فضایی داشتیم که این متخصصان به راحتی با یکدیگر در آنجا صحبت کنند و Tritapp  این فضا را برای جامعه متخصصان پزشکی فراهم کرده است.

متولیان با بیان اینکه در این راستا ما چند طرح ارائه کرده‎ایم، یادآور شد: یکی از طرح‌های این بود که چون بیماری کرونا یک بیماری جدید است و شیوه‌های مدیریت استانداردی برای درمان آن وجود ندارد فضایی را به وجود آوردیم که در آن متخصصان علوم پزشکی، تجربه‌های خود در مواجهه با کرونا را در قالب ویدئوها و پادکست‌های یک دقیقه‌ای و یا حتی متن مطرح کنند. محتواهای ارسال شده توسط  کمیته تخصصی بررسی و پس از تایید منتشر می‌شود.این طرح هم‌اکنون فعال شده و جنبه عملیاتی پیدا کرده است.

مجری طرح توسعه "شبکه اجتماعی مدافعان سلامت" اضافه کرد: طرح دیگری که فعال کردیم بحث ارتباط با متخصصان علوم پزشکی کشور چین در شهر ووهان بود چرا که امروز پزشکان ما با سئوالات و مسائلی مواجه می‌شوند که شاید پیشتر، متخصصان چینی با آن مواجه شد و پاسخی برای آن یافته‌اند. به همین خاطر کانالی را برای تعاملات میان پزشکان ایران با چین ایجاد کردیم.

وی با اشاره به دیگر طرح شرکت دانش بنیان زیر مجموعه خود گفت: طرح دیگر ما این است که جدیدترین مقالات و دستورالعمل‌های مقابله با ویروس کرونا به ویژه با تمرکز بر چین که در حال تولید محتوا در جهان است را خیلی سریع و ظرف حداکثر 3 روز داخل شبکه Tritapp  ترجمه و دسته‌بندی کنیم.

متولیان این شبکه را پایگاه دانش تخصصی درباره کرونا ویروس دانست و افزود: طرح دیگر ما در قالب این شبکه اجتماعی، مربوط به حوزه آموزش است. هم‌اکنون آموزش‎های تخصصی بسیاری در حال عرضه در ایران، چین و سایر نقاط جهان است که ما این آموزش‌ها را دریافت و سپس در قالب زیرنویس‌های انگلیسی و فارسی درTritapp  برای آموزش کادر درمان به اشتراک می‌گذاریم. ضمن اینکه ما در حال حاضر خدمات کلاس‌های دیجیتال در حوزه علوم پزشکی را به دانشگاه‌ها و اساتید ارائه می‌دهیم.

وی با بیان اینکه ما از صندوق نوآوری و شکوفایی بابت توسعه شبکه Tritapp  تسهیلات دریافت کردیم، اظهار کرد: این تسهیلات به مبلغ 400 میلیون تومان بود که صرف توسعه کار، توسعه نیروی انسانی و تولید محتواهای مرتبط شد.

انتهای پیام

Print

نوشتن یک نظر

نام:
ایمیل:
نظر:
افزودن نظر

نام شما
ایمیل شما
عنوان
پیام خود را وارد کنید ...
x
آمار بازدید
دی ان ان