روز جهانی غذا یعنی دسترسی به ابتدایی ترین حقوق انسانی
همزمان با 24 مهر و 16 اکتبر، فرهنگسرای شهید مظاهری با مشارکت مدرسه پسرانه باقر العلوم در قالب روز جهانی غذای سالم؛ اقدام به آموزش دسترسی و اهمیت غذای سالم به کودکان پیش دبستانی کرد.
در این محفل کوچک که با حضور اولیای و مربیان کودکان پیش دبستانی برگزار شد، حضار با سرو و نمایش غذای سالم و خانگی، کودکان را متوجه اهمیت غذای سالم در سلامت جسم و روان انسان علی الخصوص حساسترین و آسیب پذیرترین قشر جامعه کردند.
بر پایه این گزارش: طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، کمبود غذا سالم برای بسیاری از مردم به مشکل اساسی تبدیل شده و سوءتغذیه مهم ترین عامل تهدید کننده سلامت عمومی در جهان است. افزایش جمعیت، فقر، رژیم غذایی نامناسب، پرخوری و بدخوری به علت نبود اطلاعات و دانش کافی نیز نقش موثری در سوءتغذیه دارند.
خوب است بدانید بدن انسان به دو منظور اصلی به مواد غذایی نیاز دارد. یکی برای تأمین انرژی به منظور انجام فعالیتهای روزمره و دوم تأمین مواد اولیه برای رشد و نمو و ترمیم بافتهای فرسوده که کوتاهی در تامین هر دو اینها کودکان را دچار سوء تغذیه می کند و عدم تغذیهی مناسب همچنین موجب بیماری در سیستم گوارشی، افزایش خطر سرماخوردگی، خستگی، کج خلقی، مشکلات باروری میشود.
نهایتا مربیان و کارشناسان حاضر در این جشنواره کوچک به اولیای کودکان تاکید کردند، در تهیه مواد غذایی سالم دقت لازم را داشته باشند، برنامه دقیق غذایی برای کودکان لحاظ کنند، از تهیه غذا های سوپری برای وعده های غذایی اصلی کودکان خود داری نمایند، کودکان را به خوردن میوه، سبزیجات و خشکبار خانگی تشویق نمایند.