به گزارش ارتباطات سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه،اعظم کریمی روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا در خصوص نقش مراکز مشاوره وزارت ورزش و جوانان در مقابله با کرونا اظهار داشت: اکنون ۳۵۰ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده با مجوز وزارت ورزش و جوانان در سراسر کشور در جهت کاهش و رفع اضطراب و نگرانی ناشی از شیوع کرونا ویروس فعالیت میکنند.
وی افزود: خدمات این مراکز مشاوره به صورت حضوری و غیرحضوری (تلفنی و...) انجام میپذیرد که بیشک در دوران پساکرونا نیز تداوم مییابد.
به گفته کریمی، اکنون ۲۱۳ مرکز مشاوره (به صورت کاملا فعال) در سراسر کشور به منظور مقابله با کرونا فعایت میکنند و سایر مراکز نیز به ارائه خدمات مشاورهای و... میپردازند.
وی ادامه داد: در هر یک از استانها بیش از پنج هزار متخصص در حوزه بهداشت روانی (شامل روانشناس با گرایشهای بالینی، شخصیت، کودک، عمومی، مشاور با گرایشهای خانواده، توانبخشی، عمومی، روانپزشک، مددکار اجتماعی، کارشناس حقوقی و مشاور در خصوص مباحث معنوی و مذهبی و روان سنج) در مراکز مشاوره به ارائه خدمات میپردازند.
کریمی در خصوص عملکرد این مراکز مشاوره نیز اظهار داشت: جلسات منظم و مستمر این مراکز نقش موثری در کنترل و مدیریت اضطراب و نگرانی و همچنین کاهش تبعات ناشی از وسواسهای فکری و عملی مراجعان داشته و اغلب خدمات به صورت رایگان انجام پذیرفته است.
مدیرکل برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان یادآور شد: این مراکز مشاوره همچنین در زمینه تولید محتوا نیز اقدامات اثربخشی همچون تولید کلیپ (فیلم)، موشنگرافی، مصاحبه، اینفوگرافی، پوسترو گفت وگوهای زنده در فضای مجازی داشته است و از طریق شبکههای اجتماعی اقدام به بازنشر این آثار کرده است.
وی خاطرنشان کرد: مراکز مشاوره وزارت ورزش و جوانان با پیشبینی مسائل و مشکلات دوران پساکرونا نیز در حال تدوین یک بسته با شناسایی نیازهای روز است که جامعه متناسب با آن برنامهریزی کند.