سازمان فرهنگی ورزشی ارومیه

فرهنگسرای شهریار

فرهنگسرای استاد شهریار

 

 

فرهنگسرای استاد شهریار ازسال 1394 افتتاح شده است که مدیریت این مجموعه بر عهده آقای یحیی رحمانی می باشد.

آدرس: شهرک شهریار-خیابان حیدربابای 2-خیابان هنگ مرزی

شماره تماس: 33725188

فرهنگسرای شهریار با مشارکت پارک ترافیک در قالب اردوی تفریحی و نیم روزی آموزش های ترافیکی ویژه کودکان و مادران را برگزار کرد
لیلا برجسته 0 370 رتبه مطلب: بدون رتبه

فرهنگسرای شهریار با مشارکت پارک ترافیک در قالب اردوی تفریحی و نیم روزی آموزش های ترافیکی ویژه کودکان و مادران را برگزار کرد

به همت فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی محفل انس با قرآن برگزارشد
لیلا برجسته 0 756 رتبه مطلب: بدون رتبه

به همت فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی محفل انس با قرآن برگزارشد

️برگزاری جشن نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار
لیلا برجسته 0 959 رتبه مطلب: بدون رتبه

️برگزاری جشن نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار

مسابقه بزرگ کیک پزی بمناسبت نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار برگزار شد
لیلا برجسته 0 1107 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقه بزرگ کیک پزی بمناسبت نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار برگزار شد

فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری ارومیه بمناسبت نیمه شعبان  برگزار می کند
لیلا برجسته 0 1984 رتبه مطلب: بدون رتبه

فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری ارومیه بمناسبت نیمه شعبان برگزار می کند

RSS
12345678910انتها

‍ همایش غذای حلال در سالن آمفی تئاتر سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه برگزار شد

  • 16 تیر 1400
  • نویسنده: admin
  • تعداد نمایش ها: 1829
  • 0 نظرات
‍ همایش غذای حلال در سالن آمفی تئاتر سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه برگزار شد

‍ همایش غذای حلال در سالن آمفی تئاتر سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه برگزار شد. 
حجت الاسلام و المسلیمن دکتر سید مهدی قریشی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر ارومیه در این همایش ضمن اشاره به این که ناظران ذبح شرعی دقت و توجه کافی را در خصوص ذبح حلال و بهداشتی داشته باشند گفت: 
استفاده از طیبات و غذای حلال از مسائل محوری و اساسی دین اسلام است.
خداوند در قران کریم پس از بیان نعمت کرامت انسان  برسایر موجودات، نعمت استفاده انسان از غذاهای پاک و‌حلال را بیان میکند.
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان غربی در این همایش بیان کرد: خداوند در معرفی اوصاف پیامبر گرامی اسلام(ص) پس از صفت امر کننده به معروف و‌نهی کننده از منکر، صفت حلال کردن طیبات و حرام کردن ناپاکیزه ها را بیان میکند
 و ناظران ذبح شرعی مسئولیت نظارت بر رسیدن غذای طیب و طاهر به دست مصرف کننده را دارند لذا باید در این خصوص دقت کافی داشته باشند. 
حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید مهدی قریشی تاکید کرد: کوتاهی در نظارت بر حلالیت و سلامت بهداشتی در محصولات کشتارگاهها سبب این ذمه بر ناظران میشود لذا باید نظارت هارا بیشتر کنند. 
تاثیر لقمه حرام بر زندگی انسان بسیار زیاد و زیان اور است بطوری که در روایتی از پیامبر گرامی اسلام(ص) آمده است، خوردن عمدی لقمه حرام سبب قبول نشدن نماز ‌و دعا در چهل روز شده و هر گوشتی که از حرام ایجاد شود آتش بر آن سزاوار است.
الهامی تبار، مدیرکل دفتر نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سند تجاری غذای حلال در حال تدوین است گفت:سند تجاری غذای حلال باهدف توسعه صادرات به ویژه غذای حلال و تجاری سازی برند حلال در حال تدوین است و تولید غذای حلال و پاک از وظایف سازمان دامپزشکی است به طور صد درصد و اطمینان خاطر می توان گفت هیچ خطایی در بحث حلالیت در کشتارگاهها کشور وجود ندارد.
حجت الاسلام حسینی مقدم نماینده ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشوردر همایش غذای حلال گفت: باتوجه به هم مرز بودن آذربایجان غربی با ۳ کشور خارجی، صادرات محصولات دامی حلال طلایی ترین فرصت صادراتی برای آذربایجان غربی است.
حجت الاسلام  حسینی مقدم با اشاره به شرایط ویژه دامی و کشاورزی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: این استان ظرفیت های بالایی در جهت رشد کشتارگاه ها از نظر شرعی و بهداشتی در جهت تامین نیاز دامی حلال کشور و صادرات دارد و همه کشتارگاه های استان می توانند با برنامه ریزی درست با دریافت نشان حلال به یک صادر کننده گوشت مرغ و گوشت قرمز تبدیل شوند.
در ادامه برای ۹ واحد تولیدی برتر دامی استان نشان حلال اعطا شد.

 

Print
کلمات کلیدی:
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

نام شما
ایمیل شما
عنوان
پیام خود را وارد کنید ...
x

اطلاعات تماس شما

بازخورد شما

آمار بازدید
دی ان ان