سازمان فرهنگی ورزشی ارومیه

فرهنگسرای شهریار

فرهنگسرای استاد شهریار

 

 

فرهنگسرای استاد شهریار ازسال 1394 افتتاح شده است که مدیریت این مجموعه بر عهده آقای یحیی رحمانی می باشد.

آدرس: شهرک شهریار-خیابان حیدربابای 2-خیابان هنگ مرزی

شماره تماس: 33725188

فرهنگسرای شهریار با مشارکت پارک ترافیک در قالب اردوی تفریحی و نیم روزی آموزش های ترافیکی ویژه کودکان و مادران را برگزار کرد
لیلا برجسته 0 370 رتبه مطلب: بدون رتبه

فرهنگسرای شهریار با مشارکت پارک ترافیک در قالب اردوی تفریحی و نیم روزی آموزش های ترافیکی ویژه کودکان و مادران را برگزار کرد

به همت فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی محفل انس با قرآن برگزارشد
لیلا برجسته 0 756 رتبه مطلب: بدون رتبه

به همت فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی محفل انس با قرآن برگزارشد

️برگزاری جشن نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار
لیلا برجسته 0 959 رتبه مطلب: بدون رتبه

️برگزاری جشن نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار

مسابقه بزرگ کیک پزی بمناسبت نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار برگزار شد
لیلا برجسته 0 1107 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقه بزرگ کیک پزی بمناسبت نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار برگزار شد

فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری ارومیه بمناسبت نیمه شعبان  برگزار می کند
لیلا برجسته 0 1984 رتبه مطلب: بدون رتبه

فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری ارومیه بمناسبت نیمه شعبان برگزار می کند

RSS
12345678910انتها

توجیه معنوی روزه داری برای فرزندان

تهران- ایرنا- یک پژوهشگر مذهبی ضمن سفارش چگونگی آماده سازی کودکان برای روزه‌داری برای بدرقه ماه مبارک رمضان، خواستار توجیه معنوی روزه داری برای فرزندان شد.

  • 7 اردیبهشت 1399
  • نویسنده: admin
  • تعداد نمایش ها: 2992
  • 0 نظرات
توجیه معنوی روزه داری برای فرزندان

به گزارش ارتباطات سازملن فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه،حجت الاسلام محمدحسن راستگو ضمن تبریک آغاز ضیافت الهی و حلول ماه مبارک رمضان در گفت و گو با خبرنگار معارف ایرنا اظهار داشت: ماه رمضان، ماه برکت و رحمت و مغفرت الهی است و خوب است که والدین در این ماه برای روزه گرفتن فرزندان خود مقدماتی را رعایت کنند که روزه برای آنان سخت نباشد.

وی افزود: پدران و مادران درمورد غذا یعنی سحری و افطاری سعی کنند تا غذاهای کم حجم و پرانرژی و پرقدرت به فرزندان خود بدهند. از طرف دیگر آنان را در طول روز خسته نکنند و از آنها کارهای بدنی سخت نخواهند که نیاز به تعریق یا خوردن آب باشد و خستگی آنان به گونه ای نباشد که کودکان را از روزه بیزار کنند.

بیان فلسفه روزه داری با زبان کودکانه

راستگو همچنین خواستار توجیه معنوی روزه داری برای فرزندان شد و گفت: پدران و مادران فلسفه روزه داری را به زبان کودکانه بیان کنند و بگویند که روزه از احکام خداست و کسی که بنده خداست، احکام الهی را انجام می دهد؛ هر چند سخت باشد.

وی افزود: ما می توانیم سختی های روزه داری را با سختی های درس خواندن مقایسه کنیم و به کودکان بگوییم همانگونه که یک دانش آموز برای رسیدن به مدارج بالای علمی باید درس بخواند و با وجود این که علاقه به بازی کردن دارد ولی باید مقداری از بازی خود صرفنظر کند و به درس های خود بیشتر بپردازد و طبیعی است که درس خواندن برای او زحمت و کم خوابی دارد ولی نتایج درخشان آینده و کسب مدارج علمی، سختی های امروز را جبران می کند.

این پژوهشگر مذهبی اضافه کرد: زمانی که کودکان این موضوع را درک کردند، آنگاه به آنان بگوییم که برای رسیدن به مقام قرب الهی و درجات بالای ایمان نیز باید بدن خود را مقداری تربیت کنند. یعنی این بدن نباید همیشه حالت خوردن و خوابیدن و راحتی داشته باشد و باید مقداری به این بدن تحمل بدهند که بتوانند در سختی ها صبور و با استقامت باشد.

وی افزود: همچنین این مثال را می توانیم برای فرزندان خود بزنیم که قهرمانان ورزشی که در سطح دنیا مطرح هستند، هیچگاه با خوردن و خوابیدن و ا ستراحت کردن به چنین مقام هایی نرسیده اند بلکه با تمرین های سخت موفق شدند تا امتیازهای ورزشی را به دست آورند و درمورد روزه نیز اینگونه است.

احیای کودکان در شب های قدر

راستگو برای احیای کودکان در شب های ماه مبارک رمضان به روایتی از حضرت زهرا(س) استناد کرد و گفت: از فاطمه زهرا(س) پرسیدند که فرزندانشان چگونه در شب های احیا تا صبح بیدار می مانند در حالی که بسیاری از کودکان پس از ورود به مسجد و گذشتن ساعتی خوابشان می گیرد و آن حضرت فرمود «من روز قبل آنان را خسته نمی کنم و هنگام افطار نیز به آنان غذای سبک می دهم.

وی افزود: یعنی اگر کسی هنگام افطار غذای سنگین بخورد، قطعا آب خوردن زیاد برای هضم آن غذا لازم است و در ادامه نیز به استراحت و نوشیدنی نیاز پیدا می کند و به همین دلیل کودکان دوست دارند زودتر بخوابند و اگر کودکان را روز قبل از احیاء خسته نکنند، بدن های آنها برای بیدار ماندن در شب آمادگی دارد.

قرآن را برای فرزندان ترجمه کنیم

این معلم قرآن تاکید کرد: واجب نیست تا کودکان را مجبور کنیم که بنشینند و یک جزء از قرآن را بخوانند. چون گاهی تلاوت یک جزء درحدود یک ساعت یا بیشتر طول بکشد و بهتر است تا زمانی قرآن بخوانند که خسته نشوند.

وی افزود: قرآن نور است و ما کلام خدا را می خوانیم ولی اجبار کودکان به یک کار مستحب، اگر او را بیزار کند، قطعا گناهش بیشتر است که به خاطر یک دلسوزی غیرصحیح باعث شویم که کودک از قرآن بیزار شود.

راستگو سفارش کرد: بهتر است قرآنی که کودکان می خوانند، ترجمه فارسی روان داشته باشد و پس از قرائت قرآن مقداری از ترجمه را نگاه کنند یا اگر پدر و مادر به زبان عربی مسلط هستند، بعضی از آیات را که ساده تر و قابل فهم برای کودکان است، توضیح دهند و همچنین قصه های قرآنی را تعریف کنند.

وی برای ترجمه آیات قرآن سفارش کرد تا پدر و مادر ترجمه قرآن را بخوانند و به زبان ساده آیات مناسب را برای فرزندان خود بازگو کنند.  

سفارشی برای روزهای کرونایی

وی از والدین خواست تا صحبت های محبت آمیز با فرزندان خود داشته باشند و افزود: کودکان روزه دار در طول روز استراحت کنند و اگر بیدار شدند برای آنها برنامه های مفید داشته باشید و از مسائل تاریخ اسلام و تاریخ پیامبران نقل کنند تا کودکان ماه رمضان را با خوشی سپری کنند.

راستگو ادامه داد: اگر ویروس کرونا و قرنطینه در ماه رمضان ادامه پیدا کرد، همان کارهایی را که در طول این مدت برای خانه ماندن انجام می دادند، ادامه دهند. مثلا معما، قصه ، مسابقه های خودمانی، دادن هدیه، گفتن و نوشتن خاطره، نقاشی کردن و حفظ سوره های کوچک را با کودکان کار کنند تا ماه رمضان را با خاطره ای خوب سپری کنند و در پایان ماه، پربار از معنویت باشند.

Print
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

نام شما
ایمیل شما
عنوان
پیام خود را وارد کنید ...
x

اطلاعات تماس شما

بازخورد شما

آمار بازدید
دی ان ان