سازمان فرهنگی ورزشی ارومیه

فرهنگسرای شهریار

فرهنگسرای استاد شهریار

 

 

فرهنگسرای استاد شهریار ازسال 1394 افتتاح شده است که مدیریت این مجموعه بر عهده آقای یحیی رحمانی می باشد.

آدرس: شهرک شهریار-خیابان حیدربابای 2-خیابان هنگ مرزی

شماره تماس: 33725188

فرهنگسرای شهریار با مشارکت پارک ترافیک در قالب اردوی تفریحی و نیم روزی آموزش های ترافیکی ویژه کودکان و مادران را برگزار کرد
لیلا برجسته 0 353 رتبه مطلب: بدون رتبه

فرهنگسرای شهریار با مشارکت پارک ترافیک در قالب اردوی تفریحی و نیم روزی آموزش های ترافیکی ویژه کودکان و مادران را برگزار کرد

به همت فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی محفل انس با قرآن برگزارشد
لیلا برجسته 0 748 رتبه مطلب: بدون رتبه

به همت فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی محفل انس با قرآن برگزارشد

️برگزاری جشن نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار
لیلا برجسته 0 949 رتبه مطلب: بدون رتبه

️برگزاری جشن نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار

مسابقه بزرگ کیک پزی بمناسبت نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار برگزار شد
لیلا برجسته 0 1093 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقه بزرگ کیک پزی بمناسبت نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار برگزار شد

فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری ارومیه بمناسبت نیمه شعبان  برگزار می کند
لیلا برجسته 0 1962 رتبه مطلب: بدون رتبه

فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری ارومیه بمناسبت نیمه شعبان برگزار می کند

RSS
12345678910انتها

جشنواره غذاهای سنتی و محلی برگزارشد

جشنواره غذاهای سنتی و محلی برگزارشد

به گزارش امور ارتباطات سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه ،جـــــشــــــــنواره غــــــــذاهای ســــــنتی و محـــلی ارومــــیه در مورخه ۱ آبان ماه ۱۴۰۳، به همت فرهنگـــــــســـــراهای انـــــــدیـــــشـــه و شـــــــــــهــــریــار و همچنین با مشارکت پایگاه بسیج خواهران حضرت زینب(س)، هیئت ریحانه النبی(س)ارومیه ، مدرسه مجنونیانس ،مدرسه آینده سازان فردا، جمعی از بانوان فعال هر دو فرهنگسرا در محل سالن اجتماعات فرهنگسرای اندیشه برگزار شد. 

لازم بذکر میباشد هــــــدف از برگزاری این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ و آشنایی مخاطبان با اهمیت تغذیه سالم مبتنی بر غذاهای بومی و محلی، سالم، طبیعی و ارگانیک بود.

همچنین شایان ذکر می باشد، طعم،مزه ،تزیین و نو آوری ،استفاده از ظروف سالم برای ارائه غذا،کیفیت مواد اولیه استفاده شده در طبخ غذاها از موارد مد نظر داوران برای امتیاز دهی عنوان شده بود، برهمین اساس از غذاهای که دارای ویژگی های ذکر شده بودند برترین ها از طرف کارشناس مربوطه جشنواره انتخاب شدند که در ادامه این جشنواره برنامه های مختلف فرهنگی، هنری اجرا شد.

پس از داوری و تست غذاها، برای برگزیدگان آشپزی ‌و منتخبین جشنواره ، جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

Print
کلمات کلیدی:
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

نام شما
ایمیل شما
عنوان
پیام خود را وارد کنید ...
x

اطلاعات تماس شما

بازخورد شما

آمار بازدید
دی ان ان