سازمان فرهنگی ورزشی ارومیه

فرهنگسرای شهریار

فرهنگسرای استاد شهریار

 

 

فرهنگسرای استاد شهریار ازسال 1394 افتتاح شده است که مدیریت این مجموعه بر عهده آقای یحیی رحمانی می باشد.

آدرس: شهرک شهریار-خیابان حیدربابای 2-خیابان هنگ مرزی

شماره تماس: 33725188

فرهنگسرای شهریار با مشارکت پارک ترافیک در قالب اردوی تفریحی و نیم روزی آموزش های ترافیکی ویژه کودکان و مادران را برگزار کرد
لیلا برجسته 0 373 رتبه مطلب: بدون رتبه

فرهنگسرای شهریار با مشارکت پارک ترافیک در قالب اردوی تفریحی و نیم روزی آموزش های ترافیکی ویژه کودکان و مادران را برگزار کرد

به همت فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی محفل انس با قرآن برگزارشد
لیلا برجسته 0 769 رتبه مطلب: بدون رتبه

به همت فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی محفل انس با قرآن برگزارشد

️برگزاری جشن نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار
لیلا برجسته 0 969 رتبه مطلب: بدون رتبه

️برگزاری جشن نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار

مسابقه بزرگ کیک پزی بمناسبت نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار برگزار شد
لیلا برجسته 0 1120 رتبه مطلب: بدون رتبه

مسابقه بزرگ کیک پزی بمناسبت نیمه شعبان در فرهنگسرای شهریار برگزار شد

فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری ارومیه بمناسبت نیمه شعبان  برگزار می کند
لیلا برجسته 0 1999 رتبه مطلب: بدون رتبه

فرهنگسرای شهریار سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری ارومیه بمناسبت نیمه شعبان برگزار می کند

RSS
12345678910انتها

فاز دوم تقاطع غیرهمسطح آذربایجان به بهره برداری رسید
admin
/ دسته ها: اخبار سازمان

فاز دوم تقاطع غیرهمسطح آذربایجان به بهره برداری رسید

صبح امروز، همزمان با سالروز آزاد سازی خرمشهر و در آستانه فرا رسیدن عید سعید فطر فاز دوم تقاطع غیرهمسطح آذربایجان با حضور مسئولان و اصحاب رسانه به بهره برداری رسید.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل  شهرداری ارومیه؛  ایجاد کمربندی و ساخت تقاطع های غیر همسطح در شهر ها به ویژه کلانشهرها یکی از راه های کاهش گره های ترافیکی و بهبود وضعیت حمل و نقلی است که می تواند سبب تسهیل در تردد وسایل نقلیه از طریق تصحیح شاخص های ترافیکی، زیست محیطی، ایمنی و اقتصادی در شهر ها شود و در این راستا به همت شهرداری ارومیه با ساخت کمربند میانی شهر ارومیه و ایجاد چندین تقاطع غیر هم سطح نظیر پیامبر اعظم(ص)، مدرس، مادر، پل های امامت، میثم، شهید ذاکر، پل های شهید بهشتی، ابوذر و شهیدلر کورپسی(سرو) در راستای تحقق این مهم برآمد و اینک با بهره برداری فاز دوم تقاطع غیر هم سطح آذربایجان کمربند میانی شهر ارومیه رو به اتمام است.

فاز اول تقاطع غیرهمسطح آذربایجان نیز به طول 910 متر با عرض 11 متر شامل باند برگشت جاده امامزاده به خیابان والفجر با حضور سرلشکر جعفری؛  فرمانده کل سپاه، شهردار ارومیه،استاندار و نمایندگان، اعضای شورا و اصحاب رسانه  در آذرماه سال 96 به بهره برداری رسید.

و اکنون شاهد به بهره برداری رسیدن  فاز دوم تقاطع غیر هم سطح آذربایجان از سمت بلوار والفجر به سمت جاده سنتو  در سالروز  آزاد سازی خرمشهر و در آستانه  عید سعید فطر  هستیم که به گفته محمد حضرت پور،  شهردار ارومیه در مراسم بهره برداری  این پروژه ،  فازدوم پروژه تقاطع غیر هم سطح آذربایجان به طول   970 متر است و عرض  آن 90/12 متر با تعداد دهانه 22، تعداد ستون 23 و تعداد شمع 110 عدد  است.

وی عنوان کرد: در این مسیر وزن میلگرد مصرفی شمع ها 418 تن، حجم بتن ریزی شمع ها 3129 مترمکعب، سطح آسفالت ریزی 17600 متر مربع، وزن مواد افزودنی مصرفی بتنی 3285 کیلوگرم، سطح کف سازی و پیاده رو سازی 1200 متر مربع، سطح قالب بندی 1132 متر مربع و تعداد پایه چراغ روشنایی 40 عدد  است.

شهردار ارومیه ادامه داد: با بهره برداری این فاز از پروژه شاهد کاهش ترافیک در خروجی شهر به سمت جاده مهاباد-میاندوآب، جاده بالانج و کمربندی خاتم الانبیا و صرفه جویی در وقت و سوخت خودروهای شهروندان در درازمدت خواهیم بود.

وی با اشاره به فاز سوم پروژه تقاطع غیر هم سطح آذربایجان، بیان کرد: فاز سوم که به بلوار شیخ شلتوت ملحق و زیر گذر شیخ شلتوت به جاده میاندوآب –مهاباد  در هفته دولت امسال به بهره برداری می رسد.

شهردار ارومیه افزود:  کل تقاطع بزرگ غیر همسطح آذربایجان تا پایان سال جاری گشایش می یابد  و در تلاشیم 24 حرکتی که در اجرای این پروژه  مدنظر مشاوران طرح بود تامین بشود تا شهروندان بتوانند از آن استفاده کنند.

گفتنی است؛ ساماندهی ترافیکی ورود و خروجی شهر، تسهیل ارتباط شهرهای شمال و جنوب استان،  افزایش ایمنی ترافیکی و تردد عرضی عابرین پیاده، اجرای آخرین تقاطع غیر همسطح باقیمانده کمربند میانی شهری، تسهیل بالغ بر 30 میلیون نفر سفر در سال ابتدایی بهره برداری ، کاهش تعداد نقاط برخورد رویکردهای ترافیکی و اصلاح نقطه خطرناک ترافیکی، افزایش سطح سرویس تقاطع با کاهش زمان تاخیر ، تراکم وسایل نقیله و افزایش سرعت حرکت از الزامات اجرای پروژه آذربایجان  بود.

بر اساس آمار سازمان راه داری، کل خودروهای ورودی و خروجی به سمت مهاباد و بالعکس در سال 94 در حدود 10 میلیون 600 هزارو 60 عدد بود  که بطور متوسط در حدود 26 میلیون و 561 هزارو 147 نفر طی هر سال از محور مهاباد –ارومیه و بالعکس ورود و خروج می کردند.

Print
2527 رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

نام شما
ایمیل شما
عنوان
پیام خود را وارد کنید ...
x

اطلاعات تماس شما

بازخورد شما

آمار بازدید
دی ان ان